Koop Cartier Baignoire

Al in 1906 ontwierp Cartier een ellipsvormig horloge voor dames dat in 1957 de Baignoire collectie genoemd zou worden.

Cartier

Baignoire

WB520004

Nieuw | 2018
19.020€

Cartier Baignoire – Een Elegant Dameshorloge

De Cartier Baignoire is minimalistisch, opvallend en elegant, het is genoemd naar het Franse woord voor "badkuip" vanwege de vorm van de kast. Het maakt nog steeds deel uit van de catalogus van Cartier, de Baignoire is al bijna 60 jaar een pijler in de collectie dameshorloges van het huis.

Toon minder Toon meer

Cartier Baignoire Ontwerp

Enkele van de onderscheidende ontwerpeigenschappen van de Cartier Baignoire zijn de ellipsvormige kast - hoewel er in het verleden een aantal ronde modellen van de Baignoire zijn geproduceerd - de Romeinse cijfers op de wijzerplaat, de blauwe zwaardvormige wijzers en de blauwe saffier op de kroon. De Baignoire mag dan wel eenvoudig zijn in zijn fundamentele ontwerp, maar de collectie biedt een veelzijdig assortiment met diverse modellen. Metalen opties van de Cartier Baignoire variëren van onopvallend staal tot kostbaar 18k geel, rosé- en witgoud. De Cartier Baignoire is er in de maten mini, klein, medium en groot. Afhankelijk van de stijl van de band worden allerlei keuzes aangeboden, zoals een vrouwelijke stoffen band, klassieke leren horlogebandjes en mooi ontworpen metalen armbanden. Voor meer luxueuze modellen is de Cartier Baignoire ook verkrijgbaar met een ring met diamanten, evenals sieraden met juwelen, zoals de Cartier Baignoire Folle met een asymmetrische wijzerplaat, zwarte satijnen band en prachtig omhuld met fijne diamanten op de wijzerplaat, ring en kast.

Cartier Baignoire Calibers

Zowel Quartz als mechanische bewegingen worden gebruikt voor de verschillende modellen in de Cartier Baignoire collectie. De grote modellen (34mm x 44mm) van de Cartier Baignoire dameshorloges zijn uitgerust met het 430 MC kaliber - Cartiers mechanische beweging met handmatige opwinding.

Tweedehands Cartier Baignoire Horloges Kopen

Een van de meest populaire horloges van het Huis van Cartier, die uitsluitend voor dames worden gemaakt, is de Cartier Baignoire met zijn verfijnde en opvallende ontwerp. Aangezien de collectie al meer dan een halve eeuw bestaat, zijn er veel tweedehands Cartier Baignoire horloges verkrijgbaar op de markt. Of je nu voor een chique tweedehands roestvrijstalen Cartier Baignoire of een klassieke gebruikte gouden Cartier Baignoire met leren band kiest of zelfs een tweedehands Cartier Baignoire met goud- en diamanten. De secundaire markt heeft vele Baignoire-modellen tegen de beste prijzen.

Models Cartier Baignoire