Chronoexpert Marketplace – Uw Bron voor Horloges van Luxe Topmerken

Bij Chronoexpert streven we ernaar om de fans van 's werelds meest luxe horlogemerken een one-stop-boutique te bieden met alles wat u nodig hebt om geïnformeerde aankopen te doen voor horloges van topmerken, samen met toegang tot enkele van de laagste prijzen ter wereld voor tweedehands horloges.

U vindt bijna alle topmerken op de markt hier. Patek Philippe, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, A. Lange & Söhne, Jaeger-LeCoultre, Rolex, Breguet, Blancpain en nog vele anderen zijn beschikbaar. We hebben Zwitserse horlogemerken, Duits horlogemerken en Amerikaanse horlogemerken; we beschikken over de volledige de uurwerkwereld en we bieden honderden verschillende horloges voor elke individuele voorkeur, stijl of budget.

Elk horloge op onze site wordt onderworpen aan een streng inspectieproces om ervoor te zorgen dat het in perfecte staat is voordat het wordt opgenomen voor de verkoop, samen met een grondige autenticatie. We zijn zo zeker van uw tevredenheid dat wij een aantal garanties bieden die andere horlogeverkopers ruim overtreffen, waaronder een 14 dagen geld-terug-garantie, zonder vragen, samen met een volledige garantie van 12 maanden met betrekking tot eventuele problemen.

Tot slot, vergeet niet dat we onze horloges kopen en verkopen op een wereldwijde markt, die ons in staat stelt om u te helpen aanzienlijke besparingen te vinden ten opzichte van andere leveranciers. Het is altijd mogelijk om een plek te vinden waar de wisselkoers in uw voordeel is – u moet gewoon de juiste koper of verkoper vinden. Het is mogelijk om tot 40% te besparen op de aankoop van tweedehands luxe horlogemerken van Chronoexpert, vaak hebben onze stukken een ongelooflijke waarde voor de veeleisende verzamelaar of horlogeliefhebber.

MERKEN PER LAND
>
<
Zwitserland

ZWITSERSE HORLOGEMERKEN

Misschien is de reden Zwitserse horloges altijd beschouwd worden als een van de meest luxe merken ter wereld dat tijdmeting er wordt beoefend sinds de 16e eeuw.

Zwitserse horloges zijn in de tussenliggende jaren synoniem geworden voor innovatie, kwaliteit en creativiteit, en horloge maken is een sublieme kunstvorm geworden, in plaats van een eenvoudige mechanische ambacht .

Het is geen verrassing dat veel van 's wereld meest direct herkenbare horlogemerken uit Zwitserland komen, en het maakt niet uit welke merk u selecteert, u kunt er zeker van zijn dat u zult genieten van een van de mooiste uurwerken ter wereld. Belangrijkste Zwitserse Merken: Patek Philippe, Rolex, Breguet, Jaeger-LeCoultre, OMEGA & meer.

Bij Chronoexpert volgen en monitoren we alle horloges van luxe topmerken, en we stellen u in staat om eenvoudig te zoeken op basis van een aantal factoren.

U kunt natuurlijk individuele horloges per merk bekijken, maar je kunt ze ook sorteren op hun staat, prijs en een aantal andere unieke factoren, zoals bewegingssoort en dikte van de behuizing. We hebben zelfs een verfijnd filter op basis van specifieke complicaties die vaak voorkomen in luxe horloge modellen.
In het menu aan de linkerkant kunt u rechtstreeks pagina's bezoeken die zijn toegewijd aan onze meest populaire luxe horlogemerken gesorteerd op de gemiddelde prijs. Momenteel zijn dit A. Lange & Söhne, Patek Philippe, Audemars Piguet, Piaget, Breguet, Blancpain, Vacheron Constantin, Franck Muller, Ulysse Nardin en Universal Genève (Nee, Rolex staat niet op de lijst!).

TWEEDEHANDS HORLOGES

Chronoexpert, De Nummer Een Marktplaats voor Tweedehands Luxe Horlogemerken

Wij bieden een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de meeste andere horloge leveranciers en retailers, daardoor zijn wij vaak de beste keuze als u op zoek bent naar een tweedehands luxe horloge.

Niet alleen hebben we bieden we 12 Maanden Chronoexpert Garantie, maar met ons kunt u ook tot 40% besparen op de reguliere prijzen door horloges in te kopen van een wereldwijd netwerk.