Koop Hublot Big Bang King Power

Voor degenen die een nog groter horloge wilden dan de Hublot Big Bang, onthulde het bedrijf het oversized King Power horloge van wel 48mm in 2009. Zoals de naam al zegt is het King Power-horloge erg opvallend en trekt het de aandacht wanneer het gedragen wordt.

Hublot

Big Bang

716.CQ.1199.LR.SOl14

Zeer goed
14.550€

Hublot

Big Bang

716.CQ.1199.LR.SOl14

Zeer goed | 2013
23.950€

Hublot

Big Bang

703.OM.1138.NR.FMO10

Gebruikt | 2012

Laatste verkoopprijs: 14.550€

Hublot King Power – Het Oversized Luxe Sporthorloge

Hublot is expert in het combineren van cutting edge materialen, de King Power-collectie is uitgerust met innovatieve metaallegeringen en composieten zoals King Gold, Magic Gold, koolstofvezel, keramiek, titanium en nog veel meer.

Toon minder Toon meer

King Power Unico Horloges

De Unico is Hublot's in-house fabricagebeweging die vier jaar kostte om te ontwikkelen. Er zijn 330 onderdelen die het Hublot Unico kaliber vormen, die allemaal door de professionele horlogemakers van het bedrijf zijn samengesteld. De Unico mechanische beweging is zodanig opgebouwd dat hij kan worden uitgerust met andere complicaties zoals de flyback chrono, GMT, of bi-retrograde chronograaf. De Hublot King Power Unico-collectie omvat de King Power Unico Black Magic met een zwarte keramische behuizing en ring, de King Power Unico King Gold Carbon met een 18k roodgouden kast en een koolstof ring en de King Power Unico Ceramic King Gold met een keramiek behuizing en 18k rood goud en rubberen ring. De drie King Power Unico horloges zijn uitgerust met de HUB140 Unico zelfopwindend flyback chronograaf beweging met kolomwiel, dat de drager 72 uur stroomreserve biedt.

Limited Edition King Power Horloges

Hublot heeft geslaagde nauwe partnerschappen met de sportwereld, die de weg vrijmaakt voor indrukwekkende limited edition King Power-collecties. De King Power Special One is een limited edition collectie ter ere van José Mourinho, de legendarische voetbalmanager die enkele van de beste voetbalclubs ter wereld heeft geleid zoals Chelsea, Real Madrid, Inter Milan en vele anderen. Niet alleen heeft de King Power Special One een onvergetelijke look met zijn 48mm titanium behuizing, blauwe koolstofvezel en blauwe rubberen ring, donkerblauwe rubberen rubber en horlogeband van alligatorleer, maar het is ook uitgerust met de Unico Manufacturing Flyback Chronograph-beweging. Hublot lanceerde ook de King Power Black Mamba King Gold in samenwerking met basketbal icoon Kobe Bryant in 2013, met een 48mm roodgouden kast, zwarte keramische ring, en een band van pythonleer en rubber.

Tweedehands Hublot King Power Horloges Kopen

De robuuste King Power collecties van Hublot zijn een van de duurste van het merk, maar tweedehands King Power horloges, van gebruikte King Power Unico-horloges tot tweedehands limited edition King Power chronografen, kunnen tegen gereduceerde prijzen worden gevonden op de secundaire markt.

Models Hublot King Power